Huddinge kommun förlänger avtal med ytterligare 1 år.

Bemannia bistår med kockar, kallskänkor, köksbiträden, kafépersonal och diskare till Huddinge kommun sedan 2017. Kommunen har nu förlängt avtalet t.o.m. november 2022.

– Det är alltid tacksamt att våra uppdragsgivare uppskattar vårt arbete och förlänger avtalen. Vi kommer därmed att fortsätta vårt arbete med att leverera kvalificerad personal till Huddinge kommun.

För mer information kontakta Camilla Lundquist,
E-post: camilla.lundquist@bemannia.se
Telefon: 0771-84 53 00
Hemsida: www.bemanniq.se
Facebook: www.facebook.se/bemanniq
Instagram:bemanniq/

Om BemannIQ

BemannIQ är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. BemannIQ har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. BemannIQ är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna , SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. BemannIQ är kvalitetscertifierat enligt Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015, Miljöledningssystem 14001:2015, Arbetsmiljöcertifierat enligt ISO 45001:2018 samt  Informationssäkerhet ISO 27001:2014. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.