Eskilstuna Strängnäs Energi och miljö har under 2020 upphandlat bemanning för bl.a. kontorstjänster. BemannIQ är 1 av de 3 leverantörerna som tecknade avtal och ser fram emot samarbetet med Eskilstuna Strängnäs Energi och miljö.

BemannIQ kommer således att bistå med personal vid behov i enlighet med de bestämmelser som finns i avtalet och med den skicklighet och omsorg som Bemannia har införskaffat sig med över 40 års erfarenhet i branschen.

Av 13 leverantörer som svarade på anbudsförfrågan valde Eskilstuna Strängnäs Energi och miljö BemannIQ som 1 av 3 leverantörer för de efterfrågade kontorstjänster.

Det är alltid roligt att se resultat på vad vi och mina anställda gör. BemannIQ är ett välrenommerat företag som är verksamt inom branschen, något som Eskilstuna Strängnäs Energi och miljö efterfrågat. Nu ser vi fram emot att leverera kompetenta medarbetare, säger Staffan Bruzelius, koncernchef på BemannIQ.

För mer information kontakta Camilla Lundquist,
E-post: camilla.lundquist@bemannia.se
Telefon: 0771-84 53 00
Hemsida: www.bemanniq.se
Facebook: www.facebook.se/bemanniq
Instagram:bemanniq/

Om BemannIQ

BemannIQ är ett publikt och svenskägt bemannings- och rekryteringsföretag som tillhandahåller kompetent och kvalificerad personal genom uthyrning, rekrytering och personalentreprenader inom Organisation & Ledarskap, PR & Information, Marknad & Sälj, Ekonomi, Juridik, HR & Personal, Fastighet & Teknik, IT & Data samt Kontor & Administration. BemannIQ har ramavtal med merparten av Sveriges Myndigheter och Sveriges kommuner, dess förvaltningar och bolag. BemannIQ är medlem i Kompetensföretagen och är ett auktoriserat Bemanningsföretag och Rekryteringsföretag samt har kollektivavtal med Unionen, Akademikerna, SEKO samt LO och Hotell- och Restauranganställdas förbund. BemannIQ är certifierat enligt SS-EN ISO 9001:2015, Ledningssystem för kvalitet, SS-EN ISO 14001:2015, Miljöledningssystem – krav och vägledning, SS-ISO 45001:2018, Ledningssystem för arbetsmiljö och SS-ISO/IEC 27001:2013 Ledningssystem för informationssäkerhet. Ledningen för bolaget har varit verksam i branschen i 40 år.