Personaluthyrning

Vi på BemannIQ kan personaluthyrning och bemanning – vi levererar alltid rätt person direkt. Du kan använda dig av våra tjänster vid ordinarie personals frånvaro på grund av sjukdom, semester, ledighet eller vid arbets- och produktionsstopp. Vi har flera decenniers erfarenhet av att matcha kunders bemanningsbehov – såväl stora som små företag eller statliga myndigheter som kommuner och landsting. Vi erbjuder våra kunder rätt lösning för att effektivisera samtidigt som vi snabbt kan täcka ditt behov av kompetenta medarbetare.

Hyr du personal av oss får du tillgång till rutinerade, välkvalificerade medarbetare under exakt de dagar, veckor eller månader som är aktuella. Du betalar oss ett fast tim-, vecko- eller månadsarvode. Personaluthyrning hos oss har inga risker. Du betalar bara för den tid som vår medarbetare har arbetat hos dig och slipper tänka på arbetsgivareavgifter, semester- och sjukersättningar.

Vi erbjuder dig och din organisation personaluthyrning inom flertalet yrkesområden, på alla nivåer. Här nedan kan du läsa om några av de yrkesområden som vi har erfarenhet av:

bemanning och personaluthyrning

Våra yrkesområden

Vi erbjuder dig och din organisation bemanning- och personaluthyrningstjänster inom flera yrkesområden, på alla nivåer. BemannIQ erbjuder uthyrningsuppdrag inom följande yrkesområden, klicka på bilden för att läsa mer om varje område:

Alla våra medarbetare är specialister

Våra medarbetare har utbildning och erfarenhet inom en mängd olika yrken. Gemensamt för dem är att de är väl rustade för att göra ett bra jobb hos dig, oavsett om det gäller växeltelefonister, ekonomichefer, marknadsförare, fastighetsskötare eller IT-tekniker. Har du behovet? Då har vi rätt person direkt!

Självklart har vi även konsulter med bakgrund i andra yrkesområden så som Lager, Butik och Hantverk. Vi har assistenter och handläggare, mellanchefer och specialister samt högre chefer. Tveka därför inte att höra av dig så berättar vi mer om våra konsulter och om vår erfarenhet av branschen.

 

Personaluthyrning med BemannIQ

Vill du veta mer om vad BemannIQ kan erbjuda just din organisation är du välkommen att ta kontakt med oss.

experter på bemanning