Personalentreprenad

 

BemannIQ Personalentreprenad och Outsourcing hjälper företag som vill renodla och effektivisera sin verksamhet. Vi kan komplettera, stötta eller helt ta över och driva en viss avdelning, enhet, funktion eller process inom din organisation. Vi har lång erfarenhet av personalentreprenader och kan med nöje erbjuda dig och din organisation våra helhetslösningar. Som exempel på personalentreprenader som BemannIQ åtagit ansvaret för är reception, vaktmästeri, HR, kundtjänst, ekonomi, information samt redovisning.

Outsourcing – En bekymmerfri lösning

Låter du oss sköta en funktion i din organisation försäkrar du dig om en bekymmersfri och fungerande lösning. Vi ser nämligen till att du alltid har rätt bemanning hos dig dag efter dag, året runt. Det är utifrån dina krav och organisationens förutsättningar som omfattningen av vårt åtagande avgörs. Vi kan hjälpa dig att sänka totalkostnaderna, samtidigt som du lättare kan överblicka kostnaderna då du endast betalar en fast månadskostnad till oss. Om du periodvis behöver ytterligare förstärkning betalar du ett fast timarvode för den extra bemanningen.

Genom vårt ansvartagande uppnår vi en högre servicenivå samt effektivisering av funktionen. Vill du höra mer om våra personalentreprenader eller är intresserad att genomföra en nyttoanalys av hur personalentreprenader skulle kunna gynna din verksamhet så ska du inte tveka att kontakta oss på BemannIQ.

personalentreprenad kunddisk