Organisation & HR

 

Vi har det vinnande konceptet. BemannIQ ledning har utvecklat processer och metoder under mer än 35 år. Med erfarenhet och genom beprövade metoder har vi skapat en organisation som bygger på en stabil och tillförlitlig plattform.

Kanske är du ute efter en lika stabil personalavdelning som lyhörd med ändå självgående? Idag bemannar vi flertalet tjänster både på ledningsnivå och på assistentnivå.

BemannIQ ger dig rätt hjälp snabbt och du får vårt fulla stöd under hela bemanningsprocessen. Våra konsulter är självklart kvalificerade. Konsulter inom exempelvis rekrytering och chefsbefattningar har högskoleutbildning och flerårig erfarenhet från yrkesområdet. Du får engagerade medarbetare som kan påbörja arbetet direkt utan långvariga introduktionsfaser.Vi gör det vi är bäst på, att hitta rätt person till din organisation.

Självgående konsulter

Våra konsulter är självgående och kan därmed bistå din organisation med engagemang, färsk kunskap och gedigen erfarenhet från HR och Organisation. Vi utformar en lösning som bäst passar din organisation vare sig det gäller heltids- eller deltidsuppdrag oberoende av vilken typ av tjänst som du är intresserad av. BemannIQ bemannar dagligen uppdrag på chefs-, operativ- och administrativ nivå inom privat och offentlig sektor.

Vi har flexibla lösningar som kan anpassas till din organisations behov, vare sig du vill ha en assistent eller personalchef så får du en skräddarsydd lösning. Du kanske bara behöver stöd i dina rekryteringar tillfälligt när du rekryterar på egen hand, då kan vi erbjuda dig våra tjänster inom second opinion.