Kontor och administration

 

BemannIQ erbjuder kompetent personal som snabbt kan inställa sig hos dig för att förstärka din organisation tillfälligt eller under en längre period. Självklart väljer vi våra konsulter med omsorg och erbjuder dig alltid serviceinriktade, noggranna och ambitiösa konsulter med gedigen erfarenhet och dokumenterad kunskap. Prova på en konsult från BemannIQ så får du alltid en konsult som är utåtriktad med en utpräglad känsla för service.

BemannIQ kan erbjuda din organisation konsulter med specifik yrkeskompetens inom olika affärssystem. Detta sparar dig massor av tid och våra självgående konsulter kan börja leverera redan från första dagen.

 

Du sätter kraven, BemannIQ levererar direkt

Det är alltid dina krav och förutsättningar som avgör vilken lösning som vi erbjuder dig, både för kort- eller långsiktiga uthyrningsuppdrag. Vi kan även erbjuda dig extraresurser under en tillfällig period, exempelvis ett deltidsbehov där du behöver en extraresurs som kontinuerligt jobbar någon dag i veckan.

Oavsett omfattning eller tjänst har BemannIQ en skräddarsydd lösning för din organisation, tveka inte att höra av dig till oss Ring oss på +46 (0) 771 84 53 00 eller maila oss på kontor@bemanniq.se.