Juridik

 

Juridiken är en dynamisk marknad som snabbt förändras. Till stor del bygger detta på den allt mer globaliserade marknaden och EG-rättens inflytande på den svenska rätten. BemannIQ kan erbjuda din verksamhet nyexaminerade eller erfarna jurister helt enligt dina önskemål och förutsättningar. Oberoende av din bransch eller ställda krav kan våra konsulter snabbt erbjuda dig tjänster inom juridik oavsett ditt behov. Vi hjälper dig om du har ett litet bolag eller en stor koncern eller kanske behöver du en upphandlare till din offentliga verksamhet.

Vi har konsulter som passar din verksamhet och kan snabbt tillsätta en tjänst mot din kravspecifikation.

BemannIQs ledning har sedan mitten av 80-talet bemannat och rekryterat tjänster inom Juridik och genom våra kvalificerade rekryterare och konsultchefer kan vi tillsätta tjänster utan anmärkningar.

Fördelen med att hyra in en jurist från oss är att du alltid får en kvalificerad jurist som har god kännedom om juridiken inom branschen. Vår gedigna erfarenhet och professionalitet gör att vi med enkelhet kan överträffa dina förväntningar oberoende av hur kvalificerad tjänsten är. Självklart är våra konsulter specialiserade och utbildade för att uppnå både BemannIQs interna samt beställarens kvalitetskrav.

 

Rätt person för just ditt behov

Genom våra metoder och processer kan BemannIQ upprätthålla god kännedom om de jurister som verkar inom området samt erbjuda din organisation en jurist med rätt kunnande och erfarenhet sett till ditt uppdrag oavsett om det är en handläggare, bolagsjurist, chefsjurist eller upphandlare som du efterfrågar.