IT- och datatjänster

 

Att hitta rätt medarbetare för din IT-avdelning kan vara svårt. Vi erbjuder rätt konsult med färska kunskaper och erfarenhet vare det gäller en webbtekniker, teknisk support, driftansvarig eller en IT-chef. Vi har genom åren samlat Sveriges vassaste IT-konsulter och kan erbjuda dig och din verksamhet en kandidat som överträffar dina önskemål och förväntningar. Har du ett akut behov tillsätter vi ditt behov redan inom någon dag.

Vår kompetens – Din styrka

Vi har lång erfarenhet av personaluthyrning inom IT och Data och kan därför erbjuda dig konsulter som är både kompetenta och professionella. För vissa tjänster kan du få en kvalitetssäkrad och erfaren konsult redan samma dag som du gör din beställning.

Hos oss kan du vara säker på att mötas av stor kunnighet, väl genomarbetade processer och engagerad personal.

Vi har den du söker

Våra konsulter är självgående och kan därmed bistå din organisation med engagemang, färsk kunskap och gedigen erfarenhet från branschen. Vi utformar en lösning som passar din organisation vare sig det gäller heltids- eller deltidsuppdrag och oberoende av vilken typ av tjänst som du är intresserad av. Skulle du hellre vilja knyta konsulter till ett specifikt projekt eller utvecklingsprogram så går det lika utmärkt.

Vi har flexibla lösningar som kan anpassas till din organisations behov, vare sig du vill ha en support på deltid eller en IT-chef under en längre period. Du kanske vill prova en medarbetare innan du anställer henne/honom, då kan vi rekommendera dig vår Hyr först – Rekrytera sen lösning.

Du har behovet, vi har toppkandidaten

Vi arbetar med kvalificerade IT-konsulter dagligen och erbjuder våra tjänster till kunder inom såväl privat som offentlig sektor. Våra konsulter är specialister på IT-infrastruktur. Vi hittar konsulten med rätt utbildning och erfarenhet till just ditt behov snabbt och enkelt. Hos oss får du en kombinerad kompetens inom IT och en konsult som både är social och samarbetsvillig. Vi har långtgående garantier gentemot våra kunder och du kan som kund byta konsult om du är missnöjd oberoende av orsak, läs mer om våra garantiåtaganden.