Information & marknad

 

BemannIQ har förmedlat åtskilliga tjänster inom information, kommunikation och marknadsföring. Våra konsulter har levererat tjänster till våra kunder med stor framgång. Genom vår långa branscherfarenhet har vi kunskapen och kompetensen att matcha rätt konsult till din organisation. Konsulter inom yrkeskategorin Information och Marknad måste vara kreativa specialister samt inneha utpräglade sociala egenskaper. BemannIQ värdesätter sådana egenskaper vid matchningsprocessen och vi väljer endast självgående kandidater som passar din organisation.

 

Våra konsulters framgång gynnar dig!

Våra skickliga marknadsförare och informatörer sätter ditt företag eller organisation på marknaden så att du når ut till din målgrupp oavsett om det är företag, myndigheter, privatpersoner eller presumtiva kunder som du vill nå.

BemannIQ har levererat sina tjänster inom Information och Marknad till flertalet organisationer inom så väl statliga myndigheter, kommunalägda bolag, olika förvaltningar, stora nationella koncerner och små lokala företag.
Gemensamt för våra konsulter är att de kunnat leverera tjänster som överträffar kundens förväntningar.

 

Tänka utanför ramarna – det kan våra konsulter!

Våra skickliga konsulter är experter på att leverera säljande och träffsäkra budskap till befintliga och presumtiva kunder. Låt BemannIQ ta hand om din marknadsföring så tryggar du dina affärer och du förstärker din organisation med en ny stjärna. Tveka inte att ta kontakt med oss, vi har säkerställda metoder för kvalitetssäkringen av kandidater, läs mer om tillämpliga metoder för matchningsprocessen på BemannIQ.