Fastighet och Teknik

 

Vi har lång erfarenhet av personaluthyrning inom Fastighet och Teknikområdet. Därför kan vi erbjuda dig hjälp som är både snabb och professionell. Vi har genom året byggt upp en stadig kandidatbank som vi snabbt kan använda för tillsättning av uppdrag. För enklare tjänster kan du få en kvalitetssäkrad och erfaren konsult redan samma dag som du gör din förfrågan.

 

Erfarenhet är vår styrka

BemannIQ har sedan starten valt att profilera sig inom fastighets- och tekniktjänster. Idag har BemannIQ avtal med ett tiotal ledande fastighetsbolag för bemanning av tjänster inom fastighet och teknik. Vi har även flertalet bemanningsuppdrag gentemot privata byggentreprenörer samt fastighetsförvaltare runtom i Sverige.

 

Vi har den du söker

Vi har tillgång till konsulter och kandidater som är civil- eller högskoleingenjörer med gedigen erfarenhet inom branscher som fastighet, energi, telekom, fordon, transport och process. Våra konsulter är självgående och kan därmed bistå din organisation med engagemang, färsk kunskap och gedigen erfarenhet från branschen. Vi utformar en lösning som passar din organisation vare sig det gäller heltids- eller deltidsuppdrag och oberoende av vilken typ av tjänst som du är intresserad av.

Vi har flexibla lösningar som kan anpassas till din organisations behov, vare sig du vill ha en vaktmästare eller platschef så får du en skräddarsydd lösning. Du kanske vill prova en medarbetare innan du anställer henne/honom, då kan vi rekommendera dig vår Hyr först – Rekrytera sen lösning.

Hos oss finner du allt från assistenter till specialister och chefer, nedan listat några av de tjänster som vi bemannat inom Fastighet & Teknik.