Branscher / Yrkesområden

 

Vi erbjuder dig och din organisation personaluthyrningstjänster inom flera yrkesområden, på alla nivåer. BemannIQ erbjuder uthyrningsuppdrag inom följande yrkesområde:

Kontor & Administration

Sedan start har BemannIQ erbjudit sina kunder personal inom Kontor och Administration. BemannIQ erbjuder kompetent personal som snabbt kan inställa sig hos dig för att förstärka din organisation tillfälligt eller under en längre period. Självklart väljer vi våra konsulter med omsorg och erbjuder dig alltid serviceinriktade, noggranna och ambitiösa konsulter med gedigen erfarenhet och dokumenterad kunskap. Prova på en konsult från BemannIQ så får du alltid en person som är utåtriktad och med utpräglad känsla för service.
Läs mer om våra tjänster inom Kontor & Administration

 

Ekonomi

Sedan starten för BemannIQ har företaget profilerat sig inom Ekonomi. Vi har flera kvalificerade konsultchefer som genomfört hundratals lyckade bemanningsuppdrag. Allt från enkla assistenttjänster till kvalificerade chefstjänster på koncernnivå. Vår hemlighet är enkel, en noga genomförd kravprofil banar vägen för en lyckad matchningsprocess. Oavsett kvalifikation och erfarenhet så har vi de rätta konsulterna till din organisation, oberoende av dess storlek.
Läs mer om våra tjänster inom Ekonomi

 

Juridik

Fördelen med att hyra in en jurist från oss är att du alltid får en kvalificerad jurist som har god kännedom om juridiken inom branschen. Vår gedigna erfarenhet och professionalitet gör att vi kan överträffa dina förväntningar oberoende av hur kvalificerad tjänsten är. Självklart är våra konsulter specialiserade och utbildade för att uppnå både BemannIQs interna samt beställarens kvalitetskrav.
Läs mer om våra tjänster inom Juridik

 

Organisation & HR

Våra konsulter är självgående och kan därmed bistå din organisation med engagemang, kunskap och gedigen erfarenhet inom HR och Organisation. Vi utformar en lösning som bäst passar din organisation vare sig det gäller heltids- eller deltidsuppdrag och oberoende av vilken typ av tjänst som du är intresserad av. BemannIQ bemannar dagligen uppdrag på chefsnivå, operativ och administrativ nivå inom privat och offentlig sektor.
Läs mer om våra tjänster inom Organisation & HR

 

Fastighet & Teknik

BemannIQhar sedan starten valt att profilera sig inom fastighets- och tekniktjänster. Idag har BemannIQ ramavtal med ett tiotal ledande fastighets- och teknikbolag inom den offentliga sektorn. Vi har även flertalet bemanningsuppdrag gentemot privata byggentreprenörer samt fastighetsförvaltare runtom i Sverige. Vår styrka ligger i det breda utbudet vi erbjuder dig inom Fastighet och Teknikbranschen.
Läs mer om våra tjänster inom Fastighet & Teknik

 

IT & Data

Att hitta rätt medarbetare för din IT-avdelning kan vara svårt. Vi erbjuder rätt konsult med kunskaper och erfarenhet vare sig det gäller en webbtekniker, teknisk support, driftansvarig eller IT-chef. Vi har genom åren samlat Sveriges vassaste IT-konsulter och kan erbjuda dig och din verksamhet en kandidat som överträffar dina önskemål och förväntningar.
Läs mer om våra tjänster inom IT & Data

 

Information & Marknad

Våra skickliga konsulter är experter på att leverera säljande och träffsäkra budskap till befintliga och presumtiva kunder. Låt BemannIQ ta hand om din marknadsföring så tryggar du dina affärer och du förstärker din organisation med en ny stjärna. Våra konsulter är kreativa specialister och innehar utpräglade sociala egenskaper.
Läs mer om våra tjänster inom Information & Marknad

 

Försäljning

Fördelen med att hyra personal från oss är att du alltid får kvalificerade medarbetare som har känsla för försäljning. Vår gedigna erfarenhet och professionalism gör att vi med enkelhet kan överträffa dina förväntningar oberoende av hur höga krav du ställer. Självklart är våra konsulter specialiserade och utbildade för att uppnå dina kvalitetskrav.
Läs mer om våra tjänster inom Försäljning

 

Bank & Finans

Vi har under många år levererat våra tjänster till företag och organisationer inom Bank och Finans och kan med nöje presentera flertalet nöjda kunder. Bland våra kunder återfinns investmentbanker, försäkringsbolag och finansavdelningar inom såväl privat som offentlig sektor. Vi har även levererat kandidater och konsulter inom treasury, inkasso, rådgivning, backoffice samt kredit- och försäkringshandläggning.
Läs mer om våra tjänster inom Bank & Finans