Bank och finans

 

Vi har under många år levererat våra tjänster till företag och organisationer inom Bank och Finans och kan med nöje presentera flertalet nöjda kunder. Bland våra kunder finns investmentbanker, försäkringsbolag och finansavdelningar inom såväl privat som offentlig sektor. Vi har även levererat kandidater och konsulter inom treasury, inkasso, rådgivning, backoffice samt kredit- och försäkringshandläggning.

Vi har konsulter som passar din verksamhet och kan snabbt tillsätta en tjänst mot din kravspecifikation.

 

Rätt person för just ditt behov

Genom våra metoder och processer kan BemannIQ upprätthålla god kännedom om de ekonomer som verkar inom området samt erbjuda din organisation en kandidat med rätt kunnande och erfarenhet.

Pålitlighet och hög prestationsnivå är ledord i vårt arbete, något som även präglar våra kandidater och konsulter. Du kan alltid anlita BemannIQ när du behöver hjälp med personaluthyrning eller rekrytering inom bank- och finanssektorn. Vi har välutbildade kandidater som matchar dina krav på erfarenhet och kompetens. Här kan du läsa mer om hur Bemanniq arbetar tillsammans med sitt systerbolag Bemannia.

 

Rekryteringskonsulter från bank- och finansbranschen

Vi talar ditt språk och anpassar oss efter ditt behov vare sig du behöver rekrytera eller hyra personal. Vi tycker att det är viktigt att de konsulter och kandidater du får har ett stort engagemang och rätt attityd.