Annonsförfarande

 

BemannIQ är ett rekryteringsföretag med gedigen erfarenhet av utmanande rekryteringar. Vi arbetar systematiskt och resultatorienterat för att uppnå ställda krav och har som målsättning att överträffa kundens förväntningar för varje rekrytering. BemannIQ tillhandahåller sina tjänster för såväl privat som offentligsektorn.

När din organisation är redo för expandering eller nyanställning så har BemannIQ rätt verktyg för detta. Genom vår kompetens och erfarenhet kan vi säkerställa att dina rekryteringar sker snabbt och effektivt, utan felsteg.

 

En lyckad rekrytering är även en platsannons med överlägsen räckvidd

Genom annonserad rekrytering får du tillgång till ett brett urval av kandidater eller använda annonseringen som ett komplement vid exempelvis en Search eller headhunting förfarande. Förfarandet med annonseringen är ett mycket effektivt och snabbt sätt att nå ut till potentiella kandidater samtidigt som du exponerar ditt företag eller organisation i media. Vi utformar och förvaltar din annons för att marknadsföra dig samt framhäva organisationens styrkor.

Annonseringen kan förslagsvis ske i dagspress, fackpress eller på olika hemsidor. BemannIQs rekryteringskonsulter har lång erfarenhet av rekrytering och kan därmed vara ett bra stöd i valet av rätt media för att nå just den målgruppen och kandidaterna som du är intresserad av.

 

Professionalism även i de minsta detaljerna

BemannIQs rekryteringskonsulter hjälper dig givetvis med utformning av både kravprofil och annonstext. Vi samarbetar med professionella designer och Art Director som utformar annonser i enlighet med kundens önskemål.

Vill du istället få hjälp med enstaka delar av rekryteringsprocessen tveka då inte att höra av dig så kan vi utforma en offert utifrån ditt behov. För vidare information om vår rekryteringsprocess kontakta en av våra rekryteringskonsulter på telefon +46 (0) 8 84 53 00.